RING OSS - 013-266 09 44

Ventilation Linköping

RING OSS - 013-266 09 44

Ventilation

Se över er ventilation i Linköping med vår hjälp. Vi har lång erfarenhet av ventilation i Linköping.

Vårt företag jobbar för att hjälpa alla slags kunder att få frisk luft hemma och på arbetsplatsen.  Första steget för en bra inomhusluft är ett rätt valt och utformat ventilationssystem.

Vi har lång erfarenhet i branschen och kan hjälpa er med er ventilation i Linköping samt resten av Östergötland.

Tjänster inom ventilation

Vi jobbar brett inom ventilation i Linköping och hjälper våra kunder med allt inom det segmentet. Inga uppdrag är för stora eller för små. För oss är det viktigt att ha en nöjd kundkrets och att ständigt vara behjälpliga. Av oss får ni lång expertis och kunnande.

Här är några av våra vanligaste tjänster:

  • Injustering av ventilation i Linköping
  • Service av ventilation i Linköping
  • Lagning av ventilation i Linköping
  • OVK-besiktning i Linköping

Då ska ventilationen kontrolleras

Om inte ventilationssystemet sköts som det ska och underhålls kontinuerligt kommer det bli en dålig inimhusluft som kan påverka hälsan samt bli problem med fukt och mögel i huset. 

Det finns en hel del tecken att hålla koll på som visar att ventilationen inte fungerar och är otillräcklig. Har ni upptäckt något av detta i er fastighet är det hög tid att se över er ventilation i Linköping.

  • Mögel på vägg eller innertak i badrummet.
  • Kondens på insidan av sovrumsfönstret.
  • Dålig inomhusluft.

En dålig ventilation med undertryck är också en säkerhetsrisk om det skulle börja brinna. Det skulle medföra att branden sprider sig och växer snabbare.

Fastighetsägaren ansvarar för att ventilationssystemet fungerar som det ska och ska kontinulerligt kontrollera ventilationen genom en så kallad OVK-besikntning, obligatorisk ventilationskontroll.

Kontakta oss redan idag! Vi hjälper er med er ventilation i Linköping och OVK-besiktning i Linköping.